htg-nyt

Jimmy Carter bliver 100!!!!! (År altså)

Vær med til at fejre den tidligere præsidents fødselsdag

Af Marius Buch Holtze
1. oktober 2024

I dag er der nogen, der har fødselsdag, og det er ikke bare hvilken som helst mand ude på gaden vi taler om! Nej faktisk så er det Høje Taastrup Gymnasiums helt eget æresmedlem: Jimmy Carter, forhenværende præsident af USA.

Sikke en alder! 100 år! Det er sgu mere end vi har levet i (tror jeg i hvert fald); de år har bestemt ikke været spild af tid, men hvorfor bruge en god fødselsdag med at dykke ned i det, når man i stedet bare kunne have det sjovt?

Vi forventer allerede at man har købt en gave til ham (selvom man måske ikke har afleveret den endnu, da han er en travl herre, selvom han ikke arbejder så meget længere), så i stedet burde man gøre en indsats i fællesskab for at han føler sig som den ærede borger i verdenssamfund han er!

Vi på skolens redaktion har udarbejdet en lille fødselsdagssang til ham, som vi lige kan synge sammen i fællesskab hver for sig.

I dag er det Jimmy Carters fødselsdag Hurra! Hurra! Hurra! Han sikrer sig en gave for alt hans humanistiske arbejde efter han fratrådte som præsident, som han har gjort sig fortjent til, med dejlig peanuts og tacos til! Jimmy har fødselsdag og det har han og det er i dag! Jimmy har fødselsdag og det har han jo i dag. Og hør nu her, hvordan vi alle spille vil! Og hør nu her, hvordan vi spille vil! Guitar (dysydydydydydydydy) Jazz (I like it. I like it. I like it) Happy Birthday to you Happy Birthday to you Happy Birthday, dear Jimmy Carter, niogtredive præsident af USA Happy Birthday to year

Så jeg håber, at I skreg for jeres lungers fulde og fik tydeliggjort jeres kærlighed til ham for resten af omverdenen. Vi vender tilbage næste år, når han (forhåbentlig) fylder 101!

htg-nyt